سایت جامع تحقیقات
پشتیبانی

اطلاعیه فروشگاه

در صورت داشتن هرگونه سوال راهنمایی و پشتیبانی میتوانید با ایمیل sellfile2016@gmail.com در تماس باشید

دانلود پاورپوینت بهداشت صنايع فرآورده هاي گوشتي

دانلود پاورپوینت بهداشت صنايع فرآورده هاي گوشتي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت بهداشت صنايع فرآورده هاي گوشتي

فرمت: پاورپوینت قابل ویرایش

تعداد اسلاید: 91

پاورپوینت کامل و آماده ارائه

قسمتی از متن

تعریف

 

فرآورده هاي گوشتي به محصولاتي گفته مي شود كه حداقل نيمي از آنها را گوشت قرمزتشكيل دهد .

 

سوسیس از واژه فرانسـوی کهن(saussich) که خود از واژه لاتـیـن (salsus) به مـعـنی "نمک زده" گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت.

 

کــالباس (kielbasa) در واقــــع یـک نـوع سـوسیـس
 لهستانی می باشد، که در ایران به تمام  سـوسیس های حجیـمـی کـــه مــعــمولا  بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد. بهترین واژه برای بیان سوسیس وکالباس همان ساسیج (Sausage) میباشد.

 

از نظر تکنولوژیک فرآورده های گوشتی را اصولا" به چهار دسته تقسیم بندی می نمایند:

 

1-ساسیج های حرارت دیده (درايران همه محصولات ازاين نوع هستند)

 

2-ساسیج های خام

 

3-ساسیج های پخته

 

4-گوشتهای عمل آمده

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تاريخچه

كالباس و سوسيس (Sausage)  را مي‌توان از قديمي‌ترين فرآورده‌هاي گوشتي برشمرد. در پانصدسال قبل از ميلاد مسيح در ادبيات يونان راجع به اين ماده غذايي مطالبي نوشته است و حتي Homer در نوشته‌هاي خود اشاره  به سوسيس كرده است. كلمه سالامي را كه امروز به عنوان يك ژامبون گوشت شناخته شده است مي‌توان به شهر سالامي (Salami) كه ساحل شرقي يونان قرار دارد نسبت داد وشايد براي اولين بار سوسيسي به نام سالامي در اين شهر  توليد و ارائه شده بود .
 

 

و...

 

 

 

 

 

دانلود پاورپوینت بهداشت صنايع فرآورده هاي گوشتي، پاورپوینت بهداشت صنايع فرآورده هاي گوشتي،بهداشت صنايع فرآورده هاي گوشتي، فرآورده هاي گوشتي،


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 3,500 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file738_2010396_5151.zip11.9 MB